Her på siden vil der komme indlæg om deltagelse i fodorientering

Orientering har gennem snart mange år været den store interesse, hvor hele familien har været involveret mere eller mindre.

Her i huset er vi to, der begge er aktive, dog ikke så meget som tidligere. Begge vores voksne døtre har været med, dog de seneste år kun den ældste, Pia, men så har hun til gengæld haft både mand og to børn med.

Vi har taget en del ture sammen, fx til O-Ringen i Sverige, som foregår hvert år i uge 30, og er verdens største stævne af sin art, med op til 20.000 deltagere fra hele verden. Vi har de fleste gange haft campingvogn med, og enten ligget på den officielle O-Ringen camp, eller på en offentlig campingplads. En enkelt gang har vi lejet en “hytte” som i virkeligheden var et ret stort hus, i et skisportsområde. Vi har også et par gange været til 3-dages stævner på Bornholm, hvor vi også har lejet et hus. På disse ture er yngste datter, Gry, også ofte med, sammen med hendes børn. Det er en dejlig måde, at holde ferie på, hvor der er noget fælles, og noget at tale om når vi kommer tilbage til huset og “nørder kort”